Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Δημος Ζιτσας: Γενική Συνέλευση στο Βουτσαρά για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Σε Γενική Συνέλευση καλούν όλους τους φορείς και τους κατοίκους των Δ.Ε. Ευρυμενών, Ζίτσας και Μολοσσών, η δημοτική αρχή του δήμου Ζίτσας και ο Δήμαρχος Δημήτρης Ρογκότης, για να συζητήσουν το θέμα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της τοπικής ανάπτυξης.

Η Γ.Σ. συγκαλείται, με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει διάφορες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό για την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Καλαμά.
Μάλιστα, έχουν ήδη κατατεθεί διάφορες προτάσεις, οι οποίες και εξετάζονται, καθώς ο Δήμος Ζίτσας αναγνωρίζει ότι οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας είναι μια θετική μορφή αξιοποίησης των φυσικών πλεονεκτημάτων μιας περιοχής, ωστόσο μαζί με τις δημοτικές ενότητες της περιοχής στοχεύουν στο να δημιουργήσουν ένα «προστατευτικό δίκτυ» γύρω από τον πολύπαθο Καλαμά.
Στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 και ώρα 12:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στην Τ.Κ. Βουτσαράς της Δ.Ε. Μολοσσών φορείς και κάτοικοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από το θέμα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αλλά και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το πως αξιοποιώντας αυτές μπορεί να επιτευχθεί η ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου