Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Το… κάστρο των Ιωαννίνων

Το… κάστρο των Ιωαννίνων 



Το… κάστρο των Ιωαννίνων (video)
Σε απόρθητο κάστρο έχει μετατρέψει τους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς μετά την περσινή του πρόκριση επί του ΠΑΟΚ και φέτος άφησε εκτός κυπέλλου ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Οι Ηπειρώτες επικράτησαν του Εργοτέλη με 1-0 με γκολ του Μπακαγιόκο.
Όταν κάτι γίνεται συνέχεια, τότε δεν πρόκειται να είναι τυχαίο. Αναφερόμαστε στις προκρίσεις του ΠΑΣ στο κύπελλο. Οι Ηπειρώτες πρόπερσι, παρότι ήταν στην Β’ Εθνική, είχαν ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού. Πέρσι και παρότι στη Σούπερ Λίγκα δεν τα πήγαινε καθόλου καλά, έφραξε το δρόμο του ΠΑΟΚ και μάλιστα με μία μεγαλοπρεπέστατη τεσσάρα. Η συνήθεια που έγινε λατρεία συνεχίστηκε και φέτος, με τους «κυανόλευκους» που αγωνίζονται πλέον στη football league να αποκλείουν αυτή τη φορά τον Εργοτέλη και να γίνονται, μετά τον Εθνικό Αστέρα χθες, οι μόνοι που απέκλεισαν ομάδα της Σούπερ Λίγκας και προκριθήκαν στους «16» του κυπέλλου..
Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ επικράτησε των Κρητικών με 1-0. Σκόρερ του «χρυσού τέρματος» ο Μπακαγιόκο που με γκολ στο 45’ με σουτ, έδωσε τη μεγάλη πρόκριση στην ομάδα του. 

Δοκάρι οι φιλοξενούμενοι

Στην επανάληψη οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά στη μεγαλύτερη φάση που έκαναν στάθηκαν άτυχοι. Συγκεκριμένα στο 84’ ο Ορφανός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς ο Λεάλ αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις. Το τελευταίο σφύριγμα του Αμπάρκιολη βρήκε τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα να πανηγυρίζουν μία ακόμα μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο και πλέον ετοιμάζονται αυτή τη φορά από τους «16» να κάνουν και νέες εκπλήξεις. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Ανδράλας (73' Κεϊτά), Κυργιάκος (90' Λούις), Ντε Βινσέντι (85' Στάθης), Σκούφαλης, Μπακαγιόκο. 

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Βίσιο (46' Ρουπάκης), Ορφανός, Καρέλης (46' Ρομάνο), Γιαλούσης, Βερπακόφσκις (58' Λεάλ), Σαρρής. 

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας) 
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Ντάλλας (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου