Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση του Σ. Βλέτσα για το β' γύρο των εκλογών στο Δήμο Ζίτσας


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας κ. Σάκης Βλέτσας, έκανε την ακόλουθη δήλωση :
 «Ευχαριστούμε όλους τους δημότες του νέου Δήμου Ζίτσας, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και ανέδειξαν τον συνδυασμό μας πρώτο, δίνοντάς μας την δύναμη να συνεχίσουμε μαζί.
Η ψήφος των πολιτών καθοδηγείται πάντα αποκλειστικά και μόνον από την ελεύθερη συνείδηση τους.
Κατά τον Α’ γύρο, δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, προβάλλοντας το έργο μας, τις μελέτες μας, τις εντάξεις μελετών που πετύχαμε, το ήθος και την συνέπειά μας, την διαφάνεια και την συμμετοχικότητα στις αποφάσεις, την εμπειρία μας και τις δυνατότητές όλων μαζί των υποψηφίων μας.
Με ένα συνδυασμό πολυσυλλεκτικό, με υποψηφίους προερχόμενους από όλους τους πολιτικούς χώρους, με όραμα, προγραμματισμό και σκληρή δουλειά, δεσμευόμαστε να δώσουμε όλες τις δυνάμεις και την εμπειρία μας για να επιλυθούν τα προβλήματα που μας απασχολούν στο νέο Δήμο Ζίτσας.
Δεσμευόμαστε να έχουμε συνεργασία με όλους τους δημότες και όλα τα χωριά, ώστε μαζί να βαδίσουμε και αυτή την τετραετία.
Εμείς θα λειτουργήσουμε με μόνη σκέψη την ανάπτυξη του Δήμου και των χωριών μας και σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε υποκαταστήματα πολιτικών προσώπων ή μηχανισμών.
Ζητάμε, ανεξάρτητα από την πολιτική προτίμηση σας να μας εμπιστευθείτε και με την ψήφο σας στον Β’ γύρο να μας δώσετε την δύναμη να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια για έναν Δήμο Ζίτσας όπως τον θέλουμε όλοι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου